Over de Minicamping

Minicamping de Wegeling is een kleine gezellige familiecamping. De camping is gelegen bij de boerderij van de Fam. Riemens, centraal op Walcheren net buiten het dorp Grijpskerke.
De camping is voorzien van 15 ruime plaatsen die allemaal zijn voorzien van elektriciteit.

Voor de kinderen zijn er op het midden van het kampeerterrein verschillende speeltoestellen zoals: glijbaan, schommels en een trampoline. Er zijn ook skelters voor de kinderen.

In de vernieuwde receptie/ recreatieruimte, is een tafeltennistafel, voetbalspel en een speelhoekje voor de kinderen aanwezig is.
Er is ook een gezamenlijke keuken waar u gebruik van kunt maken.

Het sanitair heeft gescheiden douche en toilet. Aan de achterkant van het gebouw is een lozingsplaats voor een chemische toilet aanwezig. Er is tegen betaling mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachine.

Het campingterrein bestaat uit een open terrein, met daaromheen een bosschage.
Op het terrein worden geen auto’s toegelaten, alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan om met de auto op het terrein te komen.
Voor de fietsfanaten, is er een mogelijkheid om de fietsen in de schuur te stallen en evt. op te laden (elektrisch).

De boerderij wordt gebruikt voor het opfokken van kalfjes en jongvee. Deze zijn in de zomer te vinden in de omliggende weilanden en in de schuur. Er zijn ook katten, kippen en konijnen te vinden op de boerderij.